Louis Vuitton

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: AHGMW Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Louis Vuitton

kunstwerk door Ad van Hassel

Art Candy Toffee – Louis Vuitton is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk combineert de iconische logo’s van Louis Vuitton met een hoogglans afwerking, dankzij het gebruik van liquid gloss. Het beeld staat stevig op een roestvrijstalen sokkel en heeft een hoogte van 33 cm. Het komt verpakt in een elegante geschenkdoos, wat het perfect maakt als cadeau voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? U bent van harte welkom in onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de details en de schitterende afwerking van dit kunstwerk van dichtbij bekijken.

Op zoek naar een groter formaat?

Heeft u interesse in een groter formaat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder om uw wensen te realiseren.

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal 1953) begon zijn artistieke carrière in 1980 en heeft sindsdien verschillende creatieve disciplines verkend. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 maakt Ad gebruik van zeefdruktechnieken, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad zijn aandacht op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze technieken stellen hem in staat om kleurrijke en unieke sculpturen te creëren die wereldwijd gewaardeerd worden door kunstliefhebbers.