Louis Supreme

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: CEFHA Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Louis Supreme

Ontdek de betoverende wereld van Ad van Hassel met het prachtige beeld Art Candy Toffee – Louis Supreme. Dit kunstwerk is een schitterend voorbeeld van vakmanschap en creativiteit, waarin de iconische logo’s van Louis Vuitton op een unieke manier zijn verwerkt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

De Art Candy Toffee is vervaardigd met liquid gloss, wat zorgt voor een verbluffend hoogglans effect. Het beeld is geplaatst op een duurzame RVS sokkel, die niet alleen stabiliteit biedt maar ook een moderne uitstraling geeft. Met een hoogte van 33 cm is dit kunstwerk een indrukwekkende toevoeging aan elk interieur.

Exclusieve presentatie

Elk exemplaar van Louis Supreme wordt geleverd in een elegante houten geschenkdoos, waardoor het niet alleen een waardevol kunstwerk is, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de schoonheid en het vakmanschap van Ad van Hassel’s werk van dichtbij ervaren.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen. Na het doorlopen van diverse creatieve disciplines, opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdrukken, niet alleen voor zijn eigen werk maar ook voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere de vaste drukker van Herman Brood gedurende 12 jaar.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, heeft Ad zijn focus verlegd naar CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze technieken hebben geleid tot de creatie van zijn kleurrijke sculpturen, die wereldwijd geliefd zijn bij kunstverzamelaars.

De unieke stijl en het vakmanschap van Ad van Hassel maken zijn kunstwerken tot gewilde objecten voor kunstliefhebbers in binnen- en buitenland. Voeg een stukje van zijn kunstwerk toe aan uw collectie met de Art Candy Toffee – Louis Supreme.