Louis Leather

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: SYKLG Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Louis Leather

kunstwerk van Ad van Hassel

Ontdek het prachtige beeld “Art Candy Toffee – Louis Leather” van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een schitterend voorbeeld van vakmanschap en creativiteit, waarin de iconische logo’s van Louis Vuitton op een unieke manier zijn verwerkt.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het beeld is vervaardigd van liquid gloss, wat zorgt voor een prachtig hoogglans effect. Het geheel is geplaatst op een stijlvolle RVS sokkel, waardoor het een elegante uitstraling krijgt. Met een hoogte van 33 cm is dit kunstwerk een opvallende toevoeging aan ieder interieur.

Perfect als cadeau

De Art Candy Toffee – Louis Leather wordt geleverd in een luxe geschenkdoos, wat het tot een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen.

Op zoek naar een groter formaat?

Heeft u interesse in een groter formaat van dit kunstwerk? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in 1953 in Roosendaal, begon in 1980 met schilderen na het verkennen van verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 maakt hij gebruik van zeefdruktechnieken, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere kunstenaars. Zo was hij 12 jaar lang de vaste drukker van Herman Brood en werkte hij samen met kunstenaars zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille heeft Ad zijn focus verlegd naar CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze technieken gebruikt hij om waanzinnig gekleurde sculpturen te creëren, die zeer gewild zijn bij kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.