Jackson Pollock

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: YGGLX Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Jackson Pollock

kunstwerk door Ad van Hassel

Art Candy Toffee – Jackson Pollock is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is geïnspireerd op de iconische ‘spetters’ van Jackson Pollock en is uitgevoerd met een oog voor detail en vakmanschap.

Materiaal en afwerking

Het beeld is vervaardigd uit liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect. Het kunstwerk is bevestigd op een robuuste RVS sokkel, wat niet alleen bijdraagt aan de esthetiek maar ook aan de duurzaamheid van het beeld. De totale hoogte van het kunstwerk is 33 cm.

Luxe verpakking

Art Candy Toffee – Jackson Pollock wordt geleverd in een elegante houten geschenkdoos, wat het een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort.

Maatwerk mogelijkheden

Bent u op zoek naar een grotere maat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal 1953) is een Nederlandse kunstenaar die zijn carrière begon in 1980. Na het verkennen van verschillende creatieve disciplines opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is Ad gespecialiseerd in zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere de vaste drukker van Herman Brood gedurende 12 jaar en werkte ook met andere grote namen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, heeft Ad zijn expertise gericht op CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze technieken stellen hem in staat om kleurrijke en unieke sculpturen te creëren. De kunstwerken van Ad van Hassel zijn zeer gewild en vinden hun weg naar kunstliefhebbers zowel binnen als buiten Nederland.