Homage to Banksy

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: WRSAT-1-2 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Homage to Banksy

kunstwerk door Ad van Hassel

Ontdek de indrukwekkende “Homage to Banksy”, een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een eerbetoon aan de iconische straatkunstenaar Banksy en bevat bekende afbeeldingen die zijn stijl en boodschap weerspiegelen.

Materiaal en afwerking

De “Art Candy Toffee – Homage to Banksy” is vervaardigd uit liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect. Het beeld staat stevig op een roestvrijstalen sokkel, waardoor het een moderne en duurzame uitstraling heeft. Met een hoogte van 33 cm is dit kunstwerk een opvallende toevoeging aan elk interieur.

Fraaie geschenkverpakking

Het beeld wordt geleverd in een elegante geschenkverpakking, waardoor het niet alleen een prachtig kunstwerk voor uzelf is, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Maatwerk mogelijkheden

Bent u op zoek naar een grotere maat of een specifieke aanpassing? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met u mee!

Over de kunstenaar

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) begon zijn carrière in 1980 en heeft sindsdien een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is Ad gespecialiseerd in zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars, waaronder Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, verlegde Ad zijn focus naar CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze technieken stelt hem in staat om kleurrijke en unieke sculpturen te creëren die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers.