Homage to Banksy (Ukraine)

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: WRSAT-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Homage to Banksy (Ukraine) – een kunstwerk van Ad van Hassel

Over het kunstwerk

Homage to Banksy (Ukraine) is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een eerbetoon aan de iconische straatkunstenaar Banksy en bevat krachtige beelden die verwijzen naar zijn aanklacht tegen de oorlog in Oekraïne. Het beeld is vervaardigd uit liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect, en is geplaatst op een elegante RVS sokkel. Met een hoogte van 33 cm is dit kunstwerk een indrukwekkende toevoeging aan elk interieur.

Unieke eigenschappen

  • Hoogwaardige afwerking met liquid gloss voor een glanzend effect
  • Stevige RVS sokkel
  • Hoogte: 33 cm
  • Verpakt in een luxe geschenkverpakking

Over de kunstenaar

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) begon zijn artistieke carrière in 1980 en heeft sindsdien een indrukwekkend oeuvre opgebouwd. Na het openen van twee exclusieve galeries in Amsterdam in 1983, specialiseerde Ad zich in zeefdrukken. Hij werkte nauw samen met bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad zich op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen. Deze technieken stellen hem in staat om kleurrijke en unieke sculpturen te creëren. Zijn kunstwerken zijn zeer gewild en vinden hun weg naar kunstliefhebbers over de hele wereld.

Bezoek onze galerie

Wilt u Homage to Banksy (Ukraine) in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een groter formaat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!