Harley Davidson Iron Horse

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: FJGMN Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Harley Davidson Iron Horse

De Harley Davidson Iron Horse is een prachtig kunstwerk gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit beeld is een eerbetoon aan het iconische motormerk Harley Davidson en is een absolute must-have voor elke liefhebber.

Een unieke creatie van Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in 1953 in Roosendaal, begon zijn artistieke carrière in 1980. Zijn werk omvat diverse creatieve disciplines, en sinds 1990 is hij vooral bekend om zijn zeefdrukken. Van Hassel heeft samengewerkt met grootheden zoals Herman Brood, Corneille en Jan Cremer. Tegenwoordig richt hij zich op CNC lasersnijden en frezen, waarmee hij indrukwekkende gekleurde sculpturen creëert.

Specificaties van Harley Davidson Iron Horse

Dit kunstwerk is vervaardigd met liquid gloss, wat zorgt voor een prachtig hoogglans effect. Het beeld is geplaatst op een stevige RVS sokkel en heeft een hoogte van 33 cm. Het wordt geleverd in een luxe houten geschenkdoos, wat het ook een perfect cadeau maakt.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de details en de afwerking van dit prachtige kunstwerk van dichtbij bekijken.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een grotere uitvoering van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Over Ad van Hassel

Ad van Hassel begon in 1983 met het openen van twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Zijn expertise in zeefdrukken werd al snel opgemerkt, en hij werd de vaste drukker van vele bekende kunstenaars. Na het overlijden van enkele grootheden richtte hij zich op nieuwe technieken en materialen, wat resulteerde in de unieke sculpturen die hij vandaag de dag maakt. Zijn werken zijn zeer gewild en vinden hun weg naar kunstliefhebbers over de hele wereld.