Trade En El Prado (verkocht)

3.500,00

  • Techniek Gemengde technieken op linnen
  • Afmeting 115 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 350,00 rentevrij
Artikelnummer: LPFMG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Trade En El Prado: een kunstwerk van Angeles Nieto

Een unieke creatie

“Trade En El Prado” (namiddag in het weiland) is een absoluut topstuk van de befaamde Spaanse kunstenares Angeles Nieto. Dit originele schilderij, vervaardigd met acrylverf op hout, is verder bewerkt met inkt, touw en oliepastel. De zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Over de kunstenares

Angeles Nieto (Madrid, 1963) is een Spaanse kunstenares wiens werken een levendige en opgewekte uitstraling hebben. Haar unieke stijl wordt gekenmerkt door helder licht, transparantie en een uitbundig kleurgebruik. De mediterrane invloeden zijn duidelijk zichtbaar in haar werk, dat altijd vol emotie en kleur is. Haar schilderijen lijken dromen te bevatten en nodigen uit om je hart te laten spreken.

Inspiratie en werkwijze

Nieto’s werk is een spel, een voortdurende dialoog tussen wat al geschilderd is en wat nog geschilderd moet worden. Ze zoekt altijd naar het perfecte evenwicht in haar creaties. Haar motto, “Wij zijn stof van de sterren,” weerspiegelt zich in de thema’s van haar werk. De sterren, droomwerelden en de expressie van vrijheid komen vaak terug in haar beelden.

Bezoek onze galerie

Amersfoort Art beschikt over een prachtige collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto. Bent u geïnteresseerd in het bezichtigen van “Trade En El Prado” of andere werken van Nieto? Neem dan gerust contact met ons op.