Eu Mi Corazon, Una Estrella (een ster in mijn hart)

395,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 30 x 30 X 4 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 11,85 p/maand
  • U spaart 7,90 p/maand
Huur voor € 11,85 p/m
Artikelnummer: IDPOZ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Eu Mi Corazon, Una Estrella (een ster in mijn hart) – Angeles Nieto

Uniek kunstwerk uit de ‘Feeling Good’ serie

Dit prachtige kunstwerk, “Eu Mi Corazon, Una Estrella (een ster in mijn hart)”, is een uniek stuk uit de befaamde ‘Feeling Good’ serie van de Spaanse kunstenares Angeles Nieto. Gemaakt met acryl op linnen, meet dit doek 30×30 cm en heeft een dikte van 4 cm. Het schilderij is voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur kan worden gehangen, zonder dat een lijst nodig is.

Unieke verpakking en certificaat van echtheid

Het kunstwerk wordt zorgvuldig verpakt in een elegante Artbox en komt met een certificaat van echtheid. Dit maakt het een ideaal en origineel cadeau voor kunstliefhebbers.

Over de kunstenares

Angeles Nieto (Madrid, 1963) is een gerenommeerde Spaanse kunstenares, bekend om haar levendige en kleurrijke werken. Haar kunst straalt de zuidelijke invloeden uit zoals helder licht, transparantie en de opgewektheid van het zonlicht. Nieto’s unieke stijl wordt gekenmerkt door haar uitbundige kleurgebruik en de emotie die haar werk uitstraalt. Haar schilderijen lijken dromen te bevatten en nodigen de toeschouwer uit om hun hart te laten spreken.

De inspiratie achter het werk

“Wij zijn stof (materie) van de sterren. Ons lichaam is gemaakt van dezelfde materie, ons spirituele leven ook. Wij vormen samen onderdeel van het universum, wij zijn ook sterren. De sterren (hemellichamen), de droomwereld, of het kunnen vliegen als expressie van vrijheid komen vaak terug in mijn beelden,” aldus Nieto. Deze filosofie is duidelijk zichtbaar in “Eu Mi Corazon, Una Estrella (een ster in mijn hart)”.

Kopen of huren via Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Angeles Nieto kopen of huren via onze kunstuitleen. Een deel van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee. De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden, bezoek onze kunstuitleen pagina.

Schilderijen van Angeles Nieto kopen of huren of eerst gratis op zicht?

De kunstwerken van Angeles Nieto zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.