Estrella En Tus Corazon (ster in je hart)

3.450,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 80 x 170 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 345,00 rentevrij
Artikelnummer: BBEAH Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Estrella En Tus Corazon (ster in je hart) – Angeles Nieto

Een kunstwerk van Angeles Nieto

Estrella En Tus Corazon (ster in je hart) is een absoluut topstuk van de gerenommeerde kunstenares Angeles Nieto. Dit originele schilderij is vervaardigd met acrylverf op linnen en verder bewerkt met diverse materialen zoals inkt, touw en oliepastel. De zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Bij aanschaf ontvangt u een certificaat van echtheid.

Over de kunstenares

Angeles Nieto, geboren in Madrid in 1963, is een Spaanse kunstenares die bekend staat om haar levendige en kleurrijke werken. Haar kunst is doordrenkt met zuidelijke invloeden zoals helder licht, transparantie en opgewektheid. Deze elementen, gecombineerd met haar unieke kleurgebruik, geven haar schilderijen een uitbundige en emotionele uitstraling. Het mediterrane zonnetje lijkt altijd te schijnen in haar werk, dat vaak dromen en emoties uitbeeldt.

Inspiratie en filosofie

Angeles Nieto creëert haar werk als een spel, een dialoog tussen wat al geschilderd is en wat nog geschilderd moet worden. Ze streeft altijd naar evenwicht en laat haar hart spreken in haar kunst. Dit is duidelijk zichtbaar in haar bijzondere werken, waar je nooit zomaar aan voorbij loopt. Haar motto, “laat je hart spreken”, weerspiegelt zich in elk stuk dat zij vervaardigt.

“Wij zijn stof (materie) van de sterren. Ons lichaam is gemaakt van dezelfde materie, ons spirituele leven ook. Wij vormen samen onderdeel van het universum, wij zijn ook sterren. De sterren (hemellichamen), de droomwereld, of het kunnen vliegen als expressie van vrijheid komen vaak terug in mijn beelden.”

Bekijk de collectie

Amersfoort Art beschikt over een prachtige collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto. Neem voor een bezichtiging van Estrella En Tus Corazon (ster in je hart) contact met ons op.