Descubrimiento (ontdekking)

3.050,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 70 x 150 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 91,50 p/maand
  • U spaart 61,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 305,00 rentevrij
Huur voor € 91,50 p/m
Artikelnummer: JWKTO Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Descubrimiento (ontdekking) – Angeles Nieto

Ontdek de betoverende wereld van Descubrimiento (ontdekking), een prachtig schilderij van de gerenommeerde kunstenares Angeles Nieto. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met acrylverf op linnen en verder verrijkt met inkt, touw en oliepastel. De zijkanten van het schilderij zijn doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Bij aankoop wordt het geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenares – Angeles Nieto

Angeles Nieto, geboren in Madrid in 1963, is een Spaanse kunstenares die bekend staat om haar levendige en kleurrijke werken. Haar kunst straalt de zuidelijke invloeden uit, zoals helder licht, transparantie en de opgewektheid van het zonlicht. Nieto’s unieke stijl wordt gekenmerkt door een weloverwogen en tegelijkertijd uitbundig kleurgebruik. Haar schilderijen zijn kleurrijk, vol emotie en lijken dromen te bevatten. Haar motto, “Laat je hart spreken”, is duidelijk zichtbaar in haar bijzondere werk, waar je nooit zomaar aan voorbij loopt.

Inspiratie en thema’s

Angeles Nieto ziet het maken van kunst als een spel, een gesprek tussen wat geschilderd is en wat er nog geschilderd moet worden, altijd op zoek naar het evenwicht. Ze zegt: “Wij zijn stof (materie) van de sterren. Ons lichaam is gemaakt van dezelfde materie, ons spirituele leven ook. Wij vormen samen onderdeel van het universum, wij zijn ook sterren. De sterren (hemellichamen), de droomwereld, of het kunnen vliegen als expressie van vrijheid komen vaak terug in mijn beelden.”

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Dit prachtige kunstwerk is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze Kunstuitleen. Amersfoort Art beschikt over een uitgebreide collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto. Kom langs en laat je inspireren door de levendige en kleurrijke wereld van Angeles Nieto.