Brons Beeld – Vogel (Pájaro)

695,00

  • Techniek Brons op eiken blok
  • Afmeting 10 x 25 cm
  • Oplage 45
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: AVKUU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig bronswerk op eiken blok uit de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie

Ontdek de unieke schoonheid van dit bronswerk uit de exclusieve ‘Los Corazones Ibéricos’ (Iberische Harten) serie. Dit kunstwerk is zorgvuldig vervaardigd en gepresenteerd op een solide eiken blok, wat een prachtige combinatie van materialen en vakmanschap biedt. Elk stuk uit deze serie belichaamt de rijke culturele invloeden van het Iberisch schiereiland.

Exclusieve oplage

De oplage van dit kunstwerk is strikt beperkt tot slechts 45 stuks, waardoor het een zeldzaam en waardevol verzamelobject is. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en exclusiviteit van uw aankoop garandeert.

Te zien in onze galerie en online te bestellen

U kunt dit prachtige bronswerk bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar u de fijne details en het vakmanschap van dichtbij kunt bekijken. Voor uw gemak is dit kunstwerk ook online te bestellen via onze webshop, zodat u het eenvoudig en snel kunt toevoegen aan uw collectie.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, dat de authenticiteit en beperkte oplage van het kunstwerk bevestigt. Dit certificaat is een belangrijk document voor elke kunstverzamelaar en voegt extra waarde toe aan uw investering.

Voeg dit unieke en waardevolle kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en het vakmanschap van de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie.