Brons Beeld – Paard (Caballo)

695,00

  • Techniek Brons op eiken blok
  • Afmeting 10 x 25 cm
  • Oplage 45
  • Kunstuitleen 20,85 p/maand
  • U spaart 13,90 p/maand
Huur voor € 20,85 p/m
Artikelnummer: KAFHU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Uniek bronswerk op eiken blok uit de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie

Ontdek de schoonheid en authenticiteit van dit prachtige bronswerk, zorgvuldig geplaatst op een robuust eiken blok. Dit kunstwerk maakt deel uit van de exclusieve ‘Los Corazones Ibéricos’ (Iberische Harten) serie, een verzameling die de rijke culturele erfenis van Iberië viert.

Beperkte oplage voor exclusiviteit

Met een beperkte oplage van slechts 45 stuks, garandeert dit kunstwerk niet alleen een unieke toevoeging aan uw collectie, maar ook een waardevolle investering. Elk stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, zodat u verzekerd bent van de originele kwaliteit en kunstzinnige waarde.

Handgemaakt vakmanschap

Dit kunstwerk is met de hand vervaardigd door getalenteerde kunstenaars, met oog voor detail en een passie voor perfectie. Het bronswerk straalt een tijdloze elegantie uit, terwijl het eiken blok een natuurlijke en stevige basis biedt, wat het geheel een indrukwekkende uitstraling geeft.

Bestel eenvoudig online

U kunt dit unieke kunstwerk eenvoudig online bestellen via onze webshop. Voeg een stukje Iberische kunstgeschiedenis toe aan uw interieur of geef het als een bijzonder cadeau aan een kunstliefhebber.

Certificaat van echtheid

Bij elke aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, dat de authenticiteit en beperkte oplage van het kunstwerk bevestigt. Dit zorgt ervoor dat uw investering niet alleen esthetisch, maar ook historisch waardevol is.

Voeg dit bijzondere kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid van de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie.