Brons Beeld – Kat (Gato)

695,00

  • Techniek Brons op eiken blok
  • Afmeting 10 x 25 cm
  • Oplage 25
  • Inclusief gratis bezorging
Artikelnummer: NELNM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Prachtig bronswerk op eiken blok uit de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie

Uniek en exclusief kunstwerk

Ontdek de schoonheid van de ‘Los Corazones Ibéricos’ (Iberische Harten) serie met dit schitterende bronswerk op een eiken blok. Dit kunstwerk is een ware blikvanger en een prachtige toevoeging aan elke kunstcollectie.

Gelimiteerde oplage

Dit kunstwerk is beperkt tot een oplage van slechts 25 stuks, waardoor je verzekerd bent van een uniek en exclusief stuk. Elk exemplaar wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit garandeert.

Hoogwaardige materialen

Het kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardig brons en rust op een solide eiken blok, wat zorgt voor een robuuste en elegante uitstraling. De combinatie van deze materialen maakt het beeld zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk.

Perfect voor kunstliefhebbers

Dit prachtige kunstwerk is een ideale keuze voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar iets bijzonders. Of je het nu in je woonkamer, kantoor of galerie plaatst, dit bronswerk zal zeker de aandacht trekken en bewondering oogsten.

Video presentatie

Bekijk de video hieronder voor een gedetailleerde presentatie van dit unieke kunstwerk:

Voeg dit exclusieve bronswerk uit de ‘Los Corazones Ibéricos’ serie toe aan je collectie en geniet van de tijdloze schoonheid en vakmanschap dat het uitstraalt.