Amigos (vrienden)

3.350,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 75 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstkoopregeling 10 X 335,00 rentevrij
Artikelnummer: SCOAK Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Amigos (vrienden) – een schilderij van Angeles Nieto

Amigos (vrienden) is een absoluut topstuk van de gerenommeerde kunstenares Angeles Nieto! Dit originele schilderij, vervaardigd met acrylverf op linnen, is verder verrijkt met inkt, touw en oliepastel. De zijkanten van het werk zijn doorgeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen. Dit unieke kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over de kunstenares

Angeles Nieto (Madrid, 1963) is een Spaanse kunstenares wiens werken een gemeenschappelijke eigenschap hebben: levendigheid. Deze levendigheid straalt ze ook persoonlijk uit. Haar kunst is doordrenkt met zuidelijke invloeden zoals helder licht, transparantie en de opgewektheid die het zonlicht verspreidt. Nieto’s unieke stijl valt vooral op door haar weloverwogen en tegelijkertijd uitbundige kleurgebruik. Het mediterrane zonnetje lijkt te schijnen in haar werk, dat uitbundig, kleurrijk en vol emotie is. Haar schilderijen bevatten een dromerige kwaliteit die de kijker uitnodigt om hun hart te laten spreken.

Creatief proces en inspiratie

Nieto vervaardigt haar werk als een spel, een gesprek tussen wat al geschilderd is en wat nog geschilderd moet worden, altijd op zoek naar het evenwicht. Ze gelooft dat wij, als mensen, stof van de sterren zijn. Ons lichaam en spirituele leven zijn gemaakt van dezelfde materie, en we vormen samen onderdeel van het universum. Dit thema van sterren, hemellichamen, de droomwereld en vliegen als expressie van vrijheid komt vaak terug in haar beelden.

Ontdek meer van Angeles Nieto bij Amersfoort Art

Amersfoort Art beschikt over een prachtige collectie schilderijen, zeefdrukken, monotypes en bronswerken van Angeles Nieto. Laat je betoveren door haar bijzondere werk en ontdek de magie van haar kunst. Voor een bezichtiging van Amigos (vrienden) of andere werken van Angeles Nieto, neem contact met ons op.