Burberry

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: WMRXY Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Burberry

Art Candy Toffee – Burberry is een prachtig kunstwerk van de getalenteerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit schitterende beeld toont afbeeldingen van het fameuze modemerk Burberry is met de grootste zorg afgewerkt. Het kunstwerk is vervaardigd van liquid gloss, wat zorgt voor een prachtig hoogglans effect. Het beeld staat op een stijlvolle RVS sokkel en heeft een hoogte van 33 cm.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit sculptuur in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u het vakmanschap van Ad van Hassel van dichtbij bekijken en de details van dit prachtige kunstwerk ervaren.

Op zoek naar een grotere maat?

Bent u geïnteresseerd in een grotere maat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een gerenommeerde Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen, na jarenlange ervaring in verschillende creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 legt Ad zich toe op zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was 12 jaar lang de vaste drukker van Herman Brood en werkte ook samen met kunstenaars zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad zijn aandacht op een nieuwe techniek: het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Hierdoor ontstaan de waanzinnig gekleurde sculpturen die tegenwoordig zeer gewild zijn bij kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.