Andy’s Soup Original

450,00

  • Techniek 3D sculpture
  • Afmeting 53 x 53 cm
  • Kunstuitleen 13,50 p/maand
  • U spaart 9,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
Huur voor € 13,50 p/m
Artikelnummer: UXNPR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Andy’s Soup Original: een uniek 3D-object van Ad van Hassel

Iconisch en modern design

Ontdek het indrukwekkende 3D-object “Andy’s Soup Original”, gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk vangt de iconische Campbell-soepblikken van Andy Warhol in een dik, zwart foam, prachtig ingelijst in een moderne, strakke matzwarte lijst met een diepte van 6 cm. De afmetingen van de lijst zijn 53×53 centimeter, wat dit kunstwerk een opvallende toevoeging maakt aan elk interieur.

Authenticiteit en vakmanschap

Aan de achterzijde van het kunstwerk bevindt zich een laser-gesneden certificaat en de biografie van Ad van Hassel, wat de authenticiteit en het vakmanschap benadrukt. Dit unieke stuk is een must-have voor kunstliefhebbers en verzamelaars die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Tentoonstelling en beschikbaarheid

“Andy’s Soup Original” is momenteel tentoongesteld in onze galerie in Amersfoort en is tevens online te koop. Bezoek onze galerie om dit kunstwerk in het echt te bewonderen of bestel eenvoudig via onze webshop.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Geboren op 26 april 1953 in Roosendaal, begon Ad van Hassel in 1980 met schilderen na het verkennen van diverse creatieve disciplines. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich toegelegd op het maken van zeefdrukken, zowel voor zijn eigen kunstwerken als voor die van andere kunstenaars, waaronder Corneille en Herman Brood. Tegenwoordig ligt de focus van Ad in zijn atelier voornamelijk op het vervaardigen van sculpturen, waaronder de bekende Art Candy’s.

Contact en internationale bestellingen

Voor bestellingen buiten Nederland, neem contact met ons op. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij uw aankoop.

Voeg “Andy’s Soup Original” toe aan uw collectie en geniet van de unieke combinatie van popart en modern design, uitgevoerd door Ad van Hassel.